top of page
 • How do I rent gear?
  Select the product you want to rent, check if it is available from the availability calendar and send an email to info@talesntents.fi. Please indicate in the message which product you want to rent and for how long. You will then receive a confirmation if the product is available for the given dates.
 • Payment?
  Payment is made at the time of pickup or by invoice, which is sent by e-mail. For the invoice you will need to provide a name and an e-mail address. Payment must be payd before the start of the rental period. We also accept Smartum, Epass and Edenred sports allowances. You can pay for example the rental of fjellskis, Skinbased skis and packraft with the sports allowance and you cannot pay for example for a tent, gps-device and rucksack with the mobility allowance.
 • Noutopaikka?
  Nouto tapahtuu Kivistöstä, Vantaalta. Tarkempi nouto-osoite ja ohje pysäköintiin toimitetaan vahvistetun varauksen jälkeen.
 • Vuokraehdot?
  Vuokraehdot ovat saatavilla kokonaisuudessaan täältä.
 • Voinko vuokrata omia tuotteita palvelussa?
  Kyllä voit. Tuote tulee tällöin Tales & Tentsin hallintaan ja osaksi vuokrauskalustoa. Tuotteeksi soveltuu vähän enemmän kaapissa aikaa viettävät tuotteet, että ne pääsevät hyvin käyttöön. Vuokralle voi tarjota esimerkiksi telttoja, tunturisuksia, packrafteja, liukulumikenkiä ja muuta vastaavia retkeilytuotteita huippumerkeiltä. Tuotteen luovuttamisesta tehdään erillinen sopimus tuotteen omistajan ja Tales & Tentsin välille. Tällöin tuote tulee Tales & Tentsin hallintaan ja säilytykseen. Tuotteen omistajalla on täysi oikeus tehdä tuotteeseen varauksia varauskalenterin mukaisesti ja lopettaa vuokraaminen oman halunsa ja yhdessä sovitun mukaisesti.
 • Voiko valmistamaani tai edustamaani tuotetta vuokrata teidän kauttanne?
  Johan passaa, mutta meille sopii. Sovitaan yhdessä tuotteen vuokraamisesta ja keinoista palvella molempia osapuolia. Hyviä keinoja on ristiin linkittää palvelut tai tarjota tuotteen vuokraajalle alennus ostopäätökseen johtavat kaupasta. Samalla tuote voi esiintyy tarinoissa tai Tales & Tentsin sosiaalisen median kanavassa.
 • Tuotetta ei ole valikoimassa minkä haluan vuokrata?
  Näin on. Ehdota mitä tuotetta haluaisit vuokrata, niin katsotaan mitä voimme tehdä.
 • OAC KAR 147 vs. XCD GT UC?
  Malleissa on eroavaisuutensa. KAR 147 on leveämpi ja lyhyempi, täten myös kantavampi ja pitävämpi malli. XCD GTon kapeampi ja pidempi, täten suksimaisempi ja alamäkien ykköstykki. Käyttäjän pituudella tai painolla ei aina ole niin suurta merkitys, vaan käyttötarkoitus on enemmän ratkaiseva kumpi malli on soveltuvampi. Jos emmit kumpi olisi parempi, voit aina kysyä ja onkin ihan hyvä vuokrata molemmat mallit testatakseen näiden eroja.

FAQ

bottom of page