Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjän nimi

Tales & Tents (Y-Tunnus: 3248248-9)

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Juho-Tuomas Järvikangas

info@talesntents.fi

 

Rekisterin nimi

Tales & Tents - Asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen sekä markkinoinnin, myynnin ja muiden liiketoiminnallisten päätösten tietolähteenä, sekä vuokralaitteiston tarkoituksenmukaisen käytön mahdollistamiseksi. 

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Suku- ja etunimi

Sähköpostiosoite

 

Rekisterin tietojen säilytysaika

Rekisteriin kerättyjä henkilötietoja säilytetään vain tarvittava aika, jotta Tales & Tents voi täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi. 

 

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa rekisteristä ja tietoa ei enää käytetä selosteessa lueteltuihin tarkoituksiin.

 

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin:

 

  • Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei

  • Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen palvelun asiakkaillemme

  • Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Verkkopalvelun kautta kerätyt käyttäjätiedot

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta muiden kuin Tales & Tents käyttöön. 

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin talletettuja henkilötietoja ei olla säädetty salassa pidettäviksi.

 

Tarkastusoikeus sekä oikeus vaatia tiedon poistamista tai korjaamista

Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus henkilötietolain 26§:n mukaan tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa sekä vaatia niiden korjaamista tai poistamista. Pyyntö tehdään sähköpostitse yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilöllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Mikäli henkilö haluaa kieltää tällaisen toiminnan, hän voi tehdä sen ottamalla rekisterinpitäjään yhteyttä sähköpostitse.

Evästeistä 

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, minkä avaamasi verkkosivusto lähettää selaimellesi. Se auttaa sivustoa muistamaan tietoja käynnistäsi, jolloin sivustolle palaaminen voi olla helpompaa ja sivustosta voi tulla sinulle hyödyllisempi sitä käyttäessä.  Huomioithan, että evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden avulla voida suorittaa ohjelmia tai tallentaa viruksia käyttäjän tietokoneelle. Tietoja ei voi yksilöidä emmekä voi tunnistaa vierailusta yksittäisiä henkilöitä. 

Evästeet Tales & Tents-sivustolla

Evästeitä käytetään tällä sivustolla moniin käyttötarkoituksiin, jotka liittyvät sivuston toimivuuteen, analysointiin ja markkinointiin. Käytämme sivuston seurantaan Googlen Analytics ja Wix.com tarjoamia seurantapalveluita. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun kävijämääristä sekä suosituimmista sisällöistä, laitteista ja selaimista esimerkiksi sivuston käytettävyyden parantamiseksi. 

 

Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön valinnoistasi riippuen. Mikäli haluat estää eväisteiden käytön kokonaan, voit myös laittaa ne pois päältä verkkoselaimesi asetuksista. 

Jos estät evästeiden käytön selainohjelmassasi, laitettasi ei seurata, kun vierailet sivustossa. Huomaathan kuitenkin, että estämällä evästeiden käytön saatat estää myös joidenkin sivuston toimintojen käyttämisen.

 

Lisätietoja Googlen evästeistä: https://policies.google.com/technologies/cookies

Evästeiden käytön estäminen eri selaimissa: https://www.aboutcookies.org/how-to-manage-and-delete-cookies