top of page

Vuokraa liukulumikengät

Oletko halunnut kokeilla useamman viime talven hittituotetta liukulumikenkiä? Kauppojen hyllyt ammottavat tyhjyyttä, jo tehtyä tilausta ei ole lähetetty tai muuten vaan pännii? Vuokraamalla liukulumikengät pääset hyvin käyntiin vailla huolta.


Meiltä voit vuokrata liukulumikengät lähettämällä viestiä info@talesntents.fi. Alla käydään tarkemmin liukulumikenkiä läpi ja voit myös tutustua liukulumikenkiin tarkemmin liukulumikengät- sivulta. Saatavilla yhteensä 15 paria.

OAC KAR 147 liukulumikengät vuokraa

Mitkä liukulumikengät?

Liukulumikengät on tarkoitettu monenlaisiin erilaisiin seikkailuihin, soveltuen erityisesti liikkumiseen tiheässä metsikössä, tunturissa, jäillä tai jos haluaa kulkea läpi rikkomattoman lumen. Kiinteät skinit eli karvapohjat tuovat mukavasti pitoa siirtyessä mäkiä ylöspäin, eikä suksien lipsumista tarvitse pelätä. Myös liukulumikenkien huoltaminen on helpompaa, niiden ollessa valmiiksi voideltuja liukumisen takaamiseksi. Yksinkertaista.

Vuokraa vielä liukulumikenkien kaveriksi Trangia kylkeen taaten onnistuneet kahvihetket retkeilyn lomassa, sekä makuualusta kallisarvoisia taukoja varten, niin viikonloppuretkiä kuin nautinnollisia päiväretkiä varten. Mikäli olet menossa pidemmälle retkelle ota perääsi vielä Fjellpulkenin ahkio ja avot. Liukulumikengät ja ahkio ovat oiva pari monessa seikkailussa.


Vuokraa liukulumikengät ja ahkio

Mikä on liukulumikenkä?

Karvapohjasuksi, liukulumikenkä, skinbased skies ja jopa liukulumisuksea näkee käytettävän. Ei anneta nimen hämätä. Lopulta kyseessä on suksen ja lumikengän sekoitus, vai onko se näin yksinkertaista? Suurimpana erona näiden kahden välillä on se, että liukulumikenkä nimensä mukaisesti liukuu taas kun lumikengällä liukuminen ei ole mahdollista. Käyttötarkoituksen puolesta välineet soveltuvat lähes samaan tarkoitukseen, mutta alamäissä on kyllä paljon hauskempaa liukulumikengillä. Molempia vehkeitä voi kantaa mukanaan ja sujauttaa jo olemassa oleviin jalkineisiin, eikä erillisiä monoja tarvita. Voisipa sitä siis sanoa, että kyseessä on ennemminkin karvapohjasuksi, mutta liukulumikenkäily on kuitenkin hauskempaa liukulumikengillä kuin karvapohjasuksilla, vai kuinka se nyt menikään.


Vuokraa OAC liukulumikengät

Liukulumikenkämallit

Liukulumikenkiä on olemassa jo varsin monilta valmistajilta, mutta miksi puhua muista kun OAC valmistaa liukulumikenkänsä Suomessa? OAC KAR 147 ollessa OAC:n myydyin liukulumikenkä ja profiililtaan selkeästi leveämpi ja lyhyempi kuin isompi sisarensa. XCD GT UC 160 ja XCD UC 160 pidempinä malleina taas takaavat paremman laskettavuuden ja hiihtämisen. Eri malleissa on siis puolensa ja kannattaa porukalla vuokrata erilaisia liukulumikenkiä testataksenne näiden eroja käytännössä.


Liukulumikengät vuokraus

Vuokralle on tarjolla seuraavia OAC:n malleja KAR 149, XCD BC 160, XCD GT UC 160, KAR 147 ja XCD UC 160.


Tule kokemaan liukulumikenkien tuoma uusi vapaus ulkoilun parissa vuokraamalla liukulumikengät olemalla yhteydessä info@talesntents.fi.


J-T

Comments


bottom of page